Nyheter

Ny kampanjsida för Sårbehandlingsartiklar (SLL575)


https://sll575.medicarrier.se/

På grund av covid-19 har vi dessvärre behövt ställa in våra produktutställningar som vi vanligtvis håller på alla sjukhus, tillsammans med SF Upphandling. Vi vill därför nu ge er den glädjande nyheten att vi för avtal SLL575 Sårbehandlingsartiklar ersatt de traditionella produktutställningarna med att erbjuda en digital produktpresentation på vår hemsida. Målet med detta är att informera om avtalade produkter som vi har med våra leverantörer, och ge chansen för så många som möjligt att ta del av produktinformationen. Vi hoppas även att vården kan spara värdefull tid genom att vi erbjuder en digital produktutställning.

Presentationen, som än så länge är en pilot, avser avtalet Sårbehandlingsartiklar (SLL575), och innehåller allt från enkla förband till avancerade sårbehandlingsartiklar. Våra leverantörer presenterar alla produkter digitalt via videos och vår förhoppning är att detta ska ge er kunder en större förståelse för hur produkterna fungerar.

Vår digitala produktutställning innehåller ett urval av de avtalade produkterna. För varje produkt som presenteras hittar ni ett videoklipp med tillhörande detaljerad produktbeskrivning, produktblad och andra dokument, samt beställningsnummer. Längst ner på sidan för varje produktpresentation hittar ni även ett kontaktformulär till leverantören, om ni har ytterligare frågor om produkten.

Klicka här för att komma till vår digitala produktutställning.

Prenumerera på nyheter från MediCarrier

Select list(s)*

Loading